Konfirmationsfest

.
    
Konfirmationsfest Blå mandag

Blå mandag

Blå mandag er mandagen efter konfirmationen, hvor konfirmander samles og fejrer deres konfirmation. Strøgtur og shopping er stadig på ønskelisten over aktiviteter til en blå mandag. De seneste år er det også blevet mere populært at fejre sin blå mandag i et eller flere eventcentre, som tager godt hånd om de unge på deres blå mandag med sjove underholdende aktiviteter. Variation imellem blå mandag aktiviteterne sikrer, at der både er noget for piger og drenge.

Sangstjerne til blå mandag

Bliv sangstjerne for en dag til jeres blå mandag! Nu får alle konfirmander mulighed for at prøve at blive sangstjerne for en dag i et professionelt lydstudie. Alle kan være med, og alle kommer til at synge. Lav en CD indspilning på jeres blå mandag og få et minde med for livet!

Priser fra: 1.495,-

Læs mere: Sangstjerne
Leverandør: Sangstjerne.NU

Ring og hør mere: 27 29 28 50

Sangstjerne - blå mandag


Konfirmationsgaver - seperator


Ring og hør mere: 27 29 28 50

Trommer

Diskotek til blå mandag

Lej jeres eget super fede diskotek til jeres blå mandag, og leg selv DJ dagen og natten lang! Lige nu har I mulighed for at leje et super diskotek med masser af lyseffekter og kraftigt lydanlæg til jeres blå mandag! I styrer selv festen og diskoteket i 24 timer, som sættes op hjemme hos jer.

Priser fra: 2.495,-

Læs mere: Diskotek
Leverandør: PolterabendEvent.dkKonfirmationsgaver - seperatorRock-amok til blå mandag

Et super sjovt og underholdende arrangement til blå mandag! Rock-amok er CD indspilning i et professionelt lydstudie, hvor der indspilles trommer og andre percussion instrumenter. Alle kommer til at give den fuld gas! Herefter indspilles vokaler og til sidst mixes sangen, før I får sange med!

Priser fra: 1.995,-

Læs mere: Rock-amok
Leverandør: PolterabendEvent.dk

Ring og hør mere: 27 29 28 50

Rock-amok


Konfirmationsgaver - seperatorRing og hør mere: 27 29 28 50

Disco

Disco dans til blå mandag

Disco dans er en rigtig party dans, hvor man virkelig får varmen, mens man kommer i fantastisk party humør! Netop derfor er disco dans et helt perfekt indslag til en blå mandag eller anden fest. I bliver instrueret af professionel danseinstruktør, som lærer jer forskellige moves fra twist til jive.

Priser fra: 1.795,-

Læs mere: Disco dans
Leverandør: PolterabendEvent.dkKonfirmationsgaver - seperatorLive Scenen til blå mandag

På live scenen kan I virkelig give den gas på jeres blå mandag! I vil blive delt op i 2 hold, så I kommer til at synge for hinanden. Jeres performance bliver indspillet i et professionelt lydstudie, så I efter koncerten på jeres blå mandag får en CD, som I har til evigt minde.

Priser fra: 1.195,-

Læs mere: Live Scenen
Leverandør: PolterabendEvent.dk

Ring og hør mere: 27 29 28 50

Live Scenen
 
bottom

Inspiration og underholdning til jeres konfirmation. Copyright(c) 2013 Konfirmationsfest.DK