Konfirmationsfest

.
    

Disco dans

Disco dans er en utrolig energisk dans, hvor musikken går tilbage til 70erne og 80erne. I disco dans vil alle virkelig komme til at røre sig og samtidig komme i godt humør, fordi disco er en dans, hvor feststemningen virkelig er i højsædet. Disco dans er en fed måde at få festen i gang på til bl.a. en blå mandag. Disco dans er heller ikke så kompliceret en dans, så disco dans er en dans, hvor alle virkelig kan være med!

Disco dans

Dansestudiet har en sej discokugle, masser af lyseffekter og spejle. I vil blive instrueret af en professionel danseinstruktør, som vil lære jer de forskellige disco moves, alt fra jive til twist. Disco dans tager ca. 1 time.

Sådan foregår det

  1. Opvarmning til disco dans
  2. Instruktion i disco dans og trin
  3. Alle danser disco
  4. Dernæst lærer I nogle få koreografier
  5. I vil evt. komme til at batle mod hinanden

Samlet: 1.795,-
Prisen inkluderer moms og er den samlede pris for aktiviteten.

Ring og hør mere: 27 29 28 50

Disco dans

Kunderne siger:

"Vi var meget imponerede over jeres seriøsitet og professionalisme hos jeres instruktør, hun forstod at skabe en fantastisk stemning, var god til at tilpasse niveauet, så det passede lige til os :)"

Disco

Kontakt PolterabendEvent.dk

I Polterabend Event har vi sjove og seriøse aktiviteter til enhver fest eller festlig lejlighed. Vi hjælper dig gerne med din underholdning til festen.

Mårkærvej 13F -
2630 Taastrup
Tlf: 27 29 28 50
Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Web: http://polterabendevent.dk


 
bottom

Inspiration og underholdning til jeres konfirmation. Copyright(c) 2013 Konfirmationsfest.DK