Konfirmationsfest

.
    

Live Scenen

I Live Scenen får I virkelig mulighed for at give den gas på vores scene og få oplevelsen af, hvad det betyder at performe for et publikum. En super sjov og underholdende oplevelse til en blå mandag. Alle vil komme til at synge, og I skiftes til at være publikum, så I kommer til at synge for hinanden. Det hel optages naturligvis, så I får jeres live CD med på dagen som et evigt minde. Live Scenen afholdes i et professionelt lydstudie af professionel producer.

Live Scenen

Der kan vælges imellem 10.000 sange, som I kan synge for hinanden på Live Scenen. I vil blive instrueret af professionel producer og musiker i jeres live performance, hvor I vil komme til at synge for hinanden. Live Scenen afholdes i professionelt lydstudie og tager ca. 45 min.

Sådan foregår det

  1. Band A vil blive vejledt af producer
  2. Band A vil afholde generalprøve
  3. Hernæst synger band A for band B
  4. Ovenstående gentages for band B
  5. Vi optager jeres live koncert
  6. Vi mixer jeres live koncert
  7. I får dernæst CD'en med på dagen

Samlet: 1.195,-
Prisen er inklusive moms. Yderligere får I 1 CD med på dagen.

Ring og hør mere: 27 29 28 50

Live Scenen

Kunderne siger:

Cigdem: "Vi havde en super hyggelig aften til min venindes polterabend. Kan varmt anbefales, hvis man vil have en anderledes og uforglemmelig dag sammen :)"

Live scenen

Kontakt PolterabendEvent.dk

Vi hjælper med underholdning og sjove aktiviteter til din blå mandag, og har mere end 15 års erfaring med lydproduktion. Kontakt os her:

Mårkærvej 13F -
2630 Taastrup
Tlf: 27 29 28 50
Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Web: http://polterabendevent.dk


 
bottom

Inspiration og underholdning til jeres konfirmation. Copyright(c) 2013 Konfirmationsfest.DK