Konfirmationsfest

.
    

Rock-amok

I Rock-amok aktiviteten kommer I virkelig til at få rytmen ind under huden, mens I giver den gas på trommer og andre percussion instrumenter i professionelt lydstudie! Vi starter med at instruere jer i de forskellige rytmer, og dernæst får alle mulighed for at give den gas på trommer og percussion instrumenter, som optages i lydstudiet. Så indspiller vi kor på omkævd, hvor alle synger med, og herefter indsynges versene i grupper. En sjov oplevelse for både drenge og piger!

Rock-amok

I Rock-amok får alle mulighed for at give den gas på trommer og percussion. Bagefter bliver der sunget, og alle får mulighed for at synge. Vi anbefaler, at I vælger en rock sang, og vi har mange sange at vælge imellem. Rock-amok til blå mandag tager ca. 2 timer.

Sådan foregår det

  1. I instrueres i trommerytmerne
  2. I indspiller trommerne i studiet
  3. Der inspilles kor på omkvæd
  4. Der indspilles i grupper
  5. Vi redigerer og mixer
  6. CD'en får I med på dagen

Samlet: 1.995,-
Prisen er inklusive moms og 1 CD, som I får med på dagen.

Ring og hør mere: 27 29 28 50

Rock-amok

Kunderne siger:

Cigdem: "Vi havde en super hyggelig aften til min venindes polterabend. Kan varmt anbefales, hvis man vil have en anderledes og uforglemmelig dag sammen :)"

Sangstjerne

Kontakt PolterabendEvent.dk

Vi hjælper med sjove underholdende aktiviteter til jeres blå mandag. Vi har mere end 15 års erfaring indenfor lydproduktion. Kontakt os her:

Mårkærvej 13F -
2630 Taastrup
Tlf: 27 29 28 50
Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Web: http://polterabendevent.dk


 
bottom

Inspiration og underholdning til jeres konfirmation. Copyright(c) 2013 Konfirmationsfest.DK