Konfirmationsfest

.
    

Sangstjerne

Bliv sangstjerne for en dag sammen med veninder og venner på din blå mandag og få en oplevelse for livet! Sangstjerne for en dag, er en super sjov "ryste sammen" oplevelse, hvor alle kommer til at opleve, hvordan det er at være sangstjerne for en dag i et top professsionelt lydstudie! I kan enten vælge at skrive jeres helt egen sang til en kendt melodi eller synge et kendt hit på dagen. Der lægges primært vægt på, at oplevelsen skal være sjov for alle!

Sangstjerne

Vores producer har stor erfaring indenfor sangskrivning og lydproduktion, og har bl.a. tidligere været aktiv på den danske musikscene med navne som: Kristoffer August, Ida Björg og Tina Dickow. Der kan vælges imellem mere end 10.000 sange, og sangstjerne oplevelsen tager ca. 1 time.

Sådan foregår det

  1. Der indspilles kor på omkvædet
  2. I indspiller vers 2 og 2
  3. Der redigeres og mixes
  4. I hører resultatet
  5. I får CD'en med på dagen

Samlet: 1.495,-
Prisen er inklusive moms samt 1 CD, I får med på dagen.

Ring og hør mere: 27 29 28 50

Sangstjerne

Kunderne siger:

Trine: "Mange tak for sidst, det var virkelig et hit hos pigerne, og Rebekka mener det har været "den fedeste dag i hendes liv". Du må gerne referere til det på din hjemmeside. De syntes det var sejt, at kunne får lov til at synge i "en rigtig mikrofon" og stå i et studie ligsom man ellers ser i musikvideoer på tv - det var som, at være stjerne for en dag! :)"

Kontrolrum

Kontakt Sangstjerne.NU

Vi hjælper jer med afholdelsen af jeres blå mandag. Vi har over 15 års erfaring i lydproduktion. Kontakt os her:

Mårkærvej 13F -
2630 Taastrup
Tlf: 27 29 28 50
Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Web: www.sangstjerne.nu


 
bottom

Inspiration og underholdning til jeres konfirmation. Copyright(c) 2013 Konfirmationsfest.DK