Konfirmationsfest

.
    

Festlege

I Danmark har vi en tradition for at bruge festlege til flere festlige lejligheder. Nogle festlege egner sig bedst til større forsamlinger, mens andre festlege igen egner sig bedre til mindre grupper. Festlege kan bruges før selve festen starter, men man kan naturligvis også bruge festlege under selve festen. Endelig kan man bruge festlege til at understøtte et valgt tema. Til en konfirmation kan det være en god idé at bruge festlege, så man får en afveksling i underholdningen.

Festlege - Hit med sangen

Hit med sangen er en af de kendte festlege fra fjernsynet. Denne festleg går ud på, at der opdeles i to hold, hvor hold A og hold B dyster mod hinanden. Det gælder om for holdet, der har turen, at gætte titlen på den valgte sang. De forskellige ord i titlen på den sang, der skal gættes, skrives på et stykke parpir. Holdet, der har turen, vender et ord og skal så synge en sang, som indeholder dette ord for at kunne fortsætte. Det pågældende hold kan blive ved med at vende ord, så længe de kan synge en sang, som indeholder det vendte ord og lige indtil, der vendes et "bum" ord.


Hit med sangen


Konfirmationsgaver - seperator


Konfirmationssang

Festlege - Musikquiz

Dette er en af de festlege, som bruges meget til mange forskellige arrangementer. I musikquiz handler det om, at der spilles et brudstykke fra et stykke musik. Deltagerne skal så gætte hvilken musik, der er tale om. Det kan eventuelt give bonuspoints, hvis deltageren kan gætte komponisten og sangeren. I en Musikquiz til en konfirmation kan man eventuelt tage udgangspunkt i at finde nogle sange, som man ved, konfirmanden kender godt, og lade ham eller hende dyste mod nogle andre af gæsterne. Der kan naturligvis også deles op i 2 hold, som dyster mod hinanden.


Konfirmationsgaver - seperatorFestlege - Gummilegen

Gummilegen er en af de klassiske festlege, som kan bruges til enhver fest. I Gummilegen dyster man 2 personer mod hinanden. I gummilegen får man 1 elastik rundt om hovedet over næsen. Det handler dernæst om for begge deltagere så hurtigt som muligt at få elastikken ned om halsen ved kun at bruge ansigtsmuskler og mimik. Der må altså ikke bruges hænder eller andre hjælpemidler. Den, som først har fået elastikken ned på halsen, har vundet gummilegen. Hvis man dyster i hold, stiller man op i 2 rækker og venter til det bliver ens tur. Det er kun 2 personer ad gangen, som dyster.

Gummilegen

 
bottom

Inspiration og underholdning til jeres konfirmation. Copyright(c) 2013 Konfirmationsfest.DK