Konfirmationsfest

.
    

Festmusik

Festmusik til en konfirmation er med til at gøre konfirmationen endnu mere festlig. Samtidig kan god festmusik være med til at underbygge den ønskede stemning, og når man vælger festmusik live, kan musikerne spille med på de valgte konfirmationssange. Der er også flere, som ikke vælger live musik som festmusik. Her kan man med fordel vælge at leje et super fedt lydanlæg, som kan bruges til taler, musik og andre af konfirmationens arrangementer.

Festmusik til festen

Ønsker du selv at styre hvilken festmusik, der spilles til jeres konfirmation, kan du leje et diskotek til jeres lejligheden. Det er blevet ret populært at leje diskotekter til afspilning af festmusik til konfirmationen, og med diskoteket vil Ifå et brag af en fest, som konfirmanden vil blive glad for!

Priser fra: 2.495,-

Læs mere: Musik til festen
Leverandør: Simple Studio

Ring og hør mere: 27 29 28 50

Musik til festen


Konfirmationsgaver - seperator


Ring og hør mere: 27 29 28 50

Karaoke

Karaoke som festmusik

Karaoke som festmusik er helt idéelt til en konfirmation. Meget festmusik til konfirmationen er selskabssange, som I alle skal synge med på. Med et karaoke anlæg får I både mulighed for at afspille backing tracks som festmusik samt andre sange fra jeres Iphone, Ipad og PC.

Priser fra: 2.495,-

Læs mere: Karaoke
Leverandør: Simple Studio

 
bottom

Inspiration og underholdning til jeres konfirmation. Copyright(c) 2013 Konfirmationsfest.DK