Konfirmationsfest

.
    

Karaoke

Karaoke er et sjovt indslag til en konfirmation eller en blå mandag! Hos Simple Studio kan I leje et karaokeanlæg, som indeholder et kraftfuldt lydanlæg samt et sejt lysanlæg, der med garanti sætter gang i konfirmationsfesten. Lyd og lysanlægget kan bl.a. bruges til karaoke, diskotek, taler og kan tilsluttes: Iphone, Ipad og PC. Vi sørger for opsætningen, nedtagningen og transport og hjælper jer gerne med at opstille en scene til jeres karaoke arrangement til jeres konfirmation.

Konfirmation Lydanlæg og lysanlæg

I får et super lydanlæg og et sejt lysdiskotek. Vi opsætter anlægget, laver lyd, nedtager, og hjælper jer gerne med opsætning af scenen til jeres konfirmation. Lydanlægget forbindes til Iphone, Ipad eller PC.

Karaokeanlæg - 2000 watt

  • 1 Mixerpult med 20 kanaler
  • 2 Højtalere & forstærker
  • Mikrofon til taler og sang

Lysanlæg

  • Farvede lamper med blink
  • Discokugle med motor
  • 4 PAR lamper
  • Magic Jelly DJ Ball

Samlet pris: 2.495,-
Prisen er inkl. moms og inkluderer alt, også transport på hele Sjælland.

Ring og hør mere: 27 29 28 50

Karaoke

Kunderne siger:

Niels: "Vi bliver mødt med faglighed, flexibilitet og forståelse. Claus besidder stor indlevelsesevne, er omhyggelig og rar at være sammen med. Vi ønsker held og lykke og ser frem til mange inspirerende sessions."

Karaoke

Kontakt Simple Studio

Vi giver jer den perfekte lyd og lys oplevelse til jeres konfirmation. Vi har mere end 15 års erfaring i lydproduktion. Kontakt os her:

Mårkærvej 13F -
2630 Taastrup
Tlf: 27 29 28 50
Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Web: www.simplestudio.dk
Facebook: www.facebook.com/SimpleStudioLydstudie


 
bottom

Inspiration og underholdning til jeres konfirmation. Copyright(c) 2013 Konfirmationsfest.DK