Konfirmationsfest

.
    

Konfirmand

Som ny konfirmand forventes det, at du begynder at tage ansvar på en ny måde. Du er ved at bevæge dig ind i voksenlivet og med dette følger større ansvar og pligter. En konfirmand modtager konfirmationsforberedelse, og konfirmanden har selv ansvaret for senere i livet at tage de rette beslutninger. Som konfirmand føler du måske ikke, at du umidelbart får mere ansvar til din konfirmation, men så er opgaven for dig som konfirmand at bevise, at du sagtens selv kan.

Konfirmand velkomsttale

En konfirmand kan sagtens lave en god velkomstale til en konfirmation. Det er naturligt, at forældrene vil sige velkommen, men konfirmanden må også gerne give udtryk for, at han eller hun er glad for, at der er kommet så mange gæster til konfirmandens konfirmation. Det er ikke alle konfirmander, som holder en velkomsttale, selvom en konfirmand næsten altid vil holde en takketale eller takkesang.


VelkomsttaleKonfirmationsgaver - seperator


Blå mandag

Konfirmand og blå mandag

Som konfirmand glæder du dig med garanti til din blå mandag. En blå mandag er din mulighed for som konfirmand at fejre konfirmationen sammen med dine venner. Som konfirmand har du her mulighed for at vise, at du kan leve op til det nye ansvar, som er givet dig ved konfirmationen. Du kan som konfirmand vise dine forældre, at du har styr på situationen, og give dem en plan over, hvordan I planlægger jeres blå mandag.

Læs mere: Blå mandag


Konfirmationsgaver - seperatorKonfirmand takketale

Som konfirmand er det vigtigt, at du holder en god takketale til konfirmationen. Nogle konfirmander vælger en takketale, mens andre vælger en takkesang. Det vigtige er, at konfirmanden giver udtryk for sin taknemmelighed for sin konfirmation, for gæsterne, gaverne og sine forældre. Som konfirmand skal du naturligvis også gøre talen personlig, og det kan være en god idé at spørge andre til råds, når takketalen skrives.

Læs mere: Takkesang konfirmation


Takketale

 
bottom

Inspiration og underholdning til jeres konfirmation. Copyright(c) 2013 Konfirmationsfest.DK