Konfirmationsfest

.
    
Konfirmationsfest Konfirmationsgaver

Konfirmationsgaver

De bedste og mest populære konfirmationsgaver i dag er oplevelser! Konfirmationsgaver tager udgangspunkt i konfirmandens interesser. Der er naturligvis også mange konfirmander, som ønsker penge, så de selv kan købe deres konfirmationsgaver. Gode konfirmationsgaver kan også være gaver, som forbereder til voksenlivet. For konfirmander, som elsker musik og sang, kan en tur i et professionelt lydstudie være en af de fedeste konfirmationsgaver konfirmanden får!

Gavekort til CD indspilning

Her får konfirmanden en fantastisk mulighed for at indspille i professionelt lydstudie. Der kan vælges imellem mere end 10.000 sange, og vores producer har over 15 års erfaring i lydproduktion, mix og mastring og vil hjælpe konfirmanden under hele CD Indspilningen. En af de sjoveste konfirmationsgaver til konfirmanden, som elsker sang og musik!

Priser fra: 995,-

Læs mere: Gavekort til CD indspilning
Leverandør: Simple Studio

Ring og hør mere: 27 29 28 50

Gavekort


Konfirmationsgaver - seperator


Ring og hør mere: 27 29 28 50

Kontrolrum

Gavekort til sangundervisning

Elsker konfirmanden at synge og ønsker at udvikle sig indenfor sangteknik, så er et gavekort til en sanglektion den perfekte konfirmationsgave! I en sanglektion vil der bliver arbejdet med forskellige sangteknikker, støtte, musikalske virkemidler, skalaer, intervaller osv. Der arbejdes i et professionelt lydstudie, og vi har over 15 års erfaring med sangteknik.

Priser fra: 350,-

Læs mere: Gavekort til sangundervisning
Leverandør: Simple Studio

 
bottom

Inspiration og underholdning til jeres konfirmation. Copyright(c) 2013 Konfirmationsfest.DK