Konfirmationsfest

.
    
Konfirmationsfest Konfirmationssang

Konfirmationssang

En god konfirmationssang har altid konfirmanden i centrum! En konfirmationssang omhandler tit sjove historier fra fortiden, men en konfirmationssang skal også gerne handle om fremtiden. Nogle vælger selv at skrive deres konfirmationssang, mens andre får en professionel tekstforfatter til at skrive deres konfirmationssang. Det bliver mere og mere populært at indspille sin konfirmationssang i professionelt lydstudie og afspille samt fremføre den på selve dagen.

Velkomstsang

En god velkomstsang er med til at løfte stemningen til konfirmationsfesten, og er med til at få gæsterne i et højt humør! Mange vælger at få indspillet deres velkomstsang til konfirmationen i et professionelt lydstudie. Det er sjovt at indspille i lydstudiet, og CD Indspilningen er samtidig en god festlig underholdningen for konfirmanden og konfirmationsfestens gæster!

Priser fra: 995,-

Læs mere: Velkomstsang
Leverandør: Simple Studio

Ring og hør mere: 27 29 28 50

Kontrolrum


Konfirmationsgaver - seperator


Ring og hør mere: 27 29 28 50

Trommer

Sange til konfirmation

I Danmark synger vi tit sange til konfirmation. Vil I lave en sang, som også bliver et hit hos konfirmanden, så kan I vælge mere moderne melodier at skrive teksten på. Når I vælger et moderne nummer, som ikke alle gæster kender, kan det være en god idé, at få jeres sang indspillet i professionelt lydstudie. Det bliver med garanti et sjovt indslag til jeres konfirmation!

Priser fra: 995,-

Læs mere: Sange til konfirmation
Leverandør: Simple StudioKonfirmationsgaver - seperatorTakkesang konfirmation

En god takkesang fra konfirmanden takker far og mor, familie og gæster for det, de har gjort for konfirmanden. Nogle konfirmander foretrækker en takkesang i stedet for en takketale til deres konfirmation. Ønsker du at indspille din takkesang til din konfirmation i forvejen i professionelt lydstudie, hjælper vi dig! Vi har stor erfaring i sangteknik og lydproduktion.

Priser fra: 995,-

Læs mere: Takkesang konfirmation
Leverandør: Simple Studio

Ring og hør mere: 27 29 28 50

Lydstudie
 
bottom

Inspiration og underholdning til jeres konfirmation. Copyright(c) 2013 Konfirmationsfest.DK