Konfirmationsfest

.
    
Konfirmationsfest Konfirmationssang Takkesang konfirmation

Takkesang konfirmation

Mange konfirmander bruger en takkesang ved konfirmationen til at udtrykke deres taknemmelighed for deres forældre, venner og famile. En takkesang til din konfirmation kan være lige så god som en takketale. Nogle vælger at få hjælp til at skrive deres takkesang til konfirmationen, men det er naturligvis vigtigt at det er konfirmandens ord, som formuleres. Konfirmanden kan også i takkesangen udtrykke en tak for, at gæsterne vil være med til at fejre sin konfirmation.

CD indspilning af konfirmation takkesang

Vi hjælper dig gerne med at indspille din takkesang i vores professionelle lydstudie. Dine forældre vil blive glade for at høre dig synge takkesangen. Du kan indspille sangen på forhånd, så du har den klar til din konfirmation! Et sjovt og anderledes indslag, som dine forældre blive glade for.

Sådan foregår det:

  1. Du skriver takkesangen
  2. Vi indspiller din vokal
  3. Vi finpudser og mixer
  4. Du får takkesangen med CD.

Samlet: 995,-
Prisen er inkl. moms, og er gældende for 1 person. Det tager ca. 1 time

Ring og hør mere: 27 29 28 50

Kontrolrum

Kunderne siger:

Stig: "Tak for effektiv og detaljeret behandling af mine lydfiler. Jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg skal gå hen, når jeg har brug for at få den bedste lyd man kan forestille sig :-)"

Lydstudie

Kontakt Simple Studio

Vi kan vejlede dig i sangteknik, og hjælper dig gennem hele indspilningen, før din konfirmation. Vi har mere end 15 års erfaring i lydproduktion.

Mårkærvej 13F -
2630 Taastrup
Tlf: 27 29 28 50
Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Web: www.simplestudio.dk
Facebook: www.facebook.com/SimpleStudioLydstudie


 
bottom

Inspiration og underholdning til jeres konfirmation. Copyright(c) 2013 Konfirmationsfest.DK