Konfirmationsfest

.
    

Kontakt

Konfirmationsfest.DK er en konfirmationsportal lavet til alle, som skal til at planlægge og holde en konfirmation. Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har gode idéer eller forslag til nye, sjove aktiviteter, som du mener, vi skal vise på konfirmationssiden. Vores redaktion afgør hvilke forslag og idéer, der vil blive vist på siden. Vi håber, vi kan hjælpe jer i planlægningen af jeres konfirmation og glæder os til at høre fra jer!

Konfirmation annoncør

Som annoncør er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i vores brugere. Vores primære mål er at give gode idéer og forslag til alle, der skal til at planlægge deres næste konfirmation. Som annoncør får du en unik mulighed for at blive vist på vores side. Vi optager kun 1 annoncør pr. produkttype. På den måde kan vi garantere, at du ikke vil komme i direkte konkurrence med andre annoncører på Konfirmationsfest.DK. Således vil vi fx. kun have en annoncør, som annoncerer for udlejning af lydanlæg til konfirmation. Vi forbeholder os ret at vælge de annoncører, vi ønsker et samarbejde med. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.


Samlet: 400,-

Prisen er pr. produkt og pr. måned og ekslusive moms.

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Konfirmationsfest

Konfirmationsfest

Kontakt Konfirmationsfest.DK

Vi ønsker at hjælpe dig med planlægningen af din næste konfirmation. Du er velkommen til at kontakte os her, hvis du har nye forslag, idéer, inspiration eller kommentarer til Konfirmationsfest.DK:

Konfirmationsfest.DK
Borupvang 2C -
2750 Ballerup
Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Web: http://konfirmationsfest.dk


 
bottom

Inspiration og underholdning til jeres konfirmation. Copyright(c) 2013 Konfirmationsfest.DK